Házirend

Házirend

 

1.Érkezéskor kérjük a házat rendelkezésre bocsátó személynek bemutatni a regisztrációhoz szükséges iratokat (személyi igazolvány/útlevél).

2. A szálláshely az érkezés napján 14 órától legkésőbb 19 óráig foglalható el, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll rendelkezésre. Eltérő igény esetén előzetes egyeztetés szükséges.

3. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Vendéget fogadni csak a tulajdonos előzetes engedélyével lehetséges.

4. Háziállatot tilos az apartmanba bevinni.

5. Az apartmanban, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.

6. Az átadott kulcsok elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

7. A szállásadó nem vállal felelősséget a szálláshely nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

8. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

9. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.

10.A házban dohányozni tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet! Bármilyen nemű nyílt láng (pl.: gyertya) használata tilos!

11. Az apartmanok felszerelt konyhával rendelkeznek a szobákban étkező asztalok vannak. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be! Az indukciós főzőlapot ne hagyja áram alatt, amikor használaton kívül van!

12. Kérjük Önöket, hogy a házat ugyanolyan tiszta, rendezett és sérülésmentes állapotban hagyják el, mint amikor átvették.

13. A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, az éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően is. Este 10 és reggel 7 óra között ne zavarják a szomszédokat hangoskodással.

14. Kamerával megfigyelt parkolási lehetőséget biztosítunk ingyen, minden apartmanhoz egy parkoló áll rendelkezésre.

15. Az apartmanok fürdőhelységeit, illetve a közösségi tér falát marrakesh cementlapok díszítik, mely különösen érzékeny bármilyen savas folyadékra-pl:vörösbor, tartós kárt okozhatnak vele. Amennyiben rákerülne, azt haladéktalanul el kell távolítani róla.